OnePlus 7 Pro i eksklusiv Black Box-utgave kommer i salg allerede 9. mai
Slik ser den mystiske boksen ut fra utsiden.

Annonse


OnePlus 7 Pro i eksklusiv Black Box-utgave kommer i salg allerede 9. mai

Vi nærmer oss stadig offisiell avduking og lansering av OnePlus sine kommende telefoner i OnePlus 7-serien. Avdukingen vil finne sted på verdensbasis den 14. mai, men i forkant av dette har vi nå fått spennende nyheter.

OnePlus samarbeider med Komplett

OnePlus og Komplett inngår nemlig samarbeid der sistnevnte legger ut 50 eksemplarer av OnePlus 7 Pro Black Box Limited Edition for salg allerede den 9. mai. I tillegg til at man får tak i den svært eksklusive pakken så innebærer det også andre fordeler, deriblant at man blir blant de første til å få tak i telefonen:

– Det betyr at de som er så heldig å få tak i en av de femti pakkene kan få OnePlus 7 Pro flere dager før det offisielle salget åpner, sier PR manager i OnePlus Norden, Stefan Bonnevier.

– Flust av OnePlus-utstyr

Black Box-utgavene selges altså som forundringspakker der det eneste innholdet som kan bekreftes nå er selve flaggskipet, OnePlus 7 Pro. Resten skal ifølge den norske nettbutikken være “mange andre produkter fra både OnePlus og Komplett.” mens mobilprodusenten lover at de såkalte forundringspakkene kommer med “flust av OnePlus-utstyrt.”

Annonse


Gikk tom etter 42 sekunder

Linken finner du her – men om du virkelig er ute etter en så må du være ekstremt kjapt ute når pakken blir tilgjengelig klokka 17.00 den 9.mai.

Komplett skriver at det tok 42 sekunder før det var tomt forrige gang man gjorde et tilsvarende samarbeid, da i Sverige der man dessuten hadde 100 pakker å selge bort. Bonnevier ser ikke bort fra en ny rekord:

– Det hadde vært kult om vi hadde solgt ut våre femti forundringspakker på 21 sekunder. Vi vet det er mange OnePlus-fans i Norge, så det kommer helt sikkert til å være rift om pakkene.

For et par dager tilbake gjenga vi en lekkasje der både Wireless Bullets 2 og Warp Charge 30 i form av en billader var avbildet – det spørs om ikke dette er tilbehør som følger med i pakken, selv om dette kun er spekulasjon på dette tidspunktet. 

Hva tror du kommer i Black Box Limited Edition i tillegg til selve telefonen?

Annonse