OnePlus 7 Pro-pakningen avslører Bullets Wireless 2 og super-billader
OnePlus 7 Pro-pakningen er avbildet, det samme med Wireless Bullets 2 og Warp Charge 30.

Annonse


OnePlus 7 Pro-pakningen avslører Bullets Wireless 2 og super-billader

OnePlus 7-lekkasjene kommer som aldri før, og det er som vanlig Pro-utgaven det er fokus på. Nå har noen fått tak i pakningen til OnePlus 7 Pro og med det tilbehør som vi hittil ikke har sett: disse er i form av de trådløse øreproppene Bullets Wireless og en Warp Charge 30 til å lade telefonen i bilen.

Med i pakken eller ekstratilbehør?

Dessverre er ikke selve telefonen tilstede, men man kan skimte det som nok er oppfølgeren til fjorårets OnePlus Bullets Wireless og en svært kraftig lader i Warp Charge 30 som først debuterte med McLaren-utgaven av OnePlus 6T og som gir 30W ladestyrke. Dette er likevel en billader som sannsynligvis blir den kraftigste av sitt slag.

Man er altså i tvil om hvorvidt disse følger med i pakken som en helhet eller om det er snakk om ekstratilbehør man kan kjøpe. På en side har man eksempelvis sett at mobilprodusenter den siste tiden har inkludert trådløse ørepropper med nye lanseringer, men litt tilfeldig hadde det vært dersom OnePlus inkluderer en billader helt uten videre, selv om vi ikke hadde klaget på dette.

Annonse


Til å begynne med var det Linus Tech Tips som på Twitter delte bildelekkasjen, og det tok ikke lange tiden før disse ble fjernet – likevel ikke raskt nok til at enkelte snappet det opp først.

Mer får vi uansett vite 14. mai når telefonen avdukes offisielt av OnePlus, men før det er det ikke urimelig å anta at flere lekkasjer vil finne plass.

Kilde:
9too5Google

Annonse