Tesla avslørte ny autopilot
Tesla sin nye AI-brikke for autopilot.

Annonse


Tesla avslørte ny autopilot

Tesla har i morgentimene satt opp en direktestrøm på YouTube der arrangementet går av stabelen klokken 20.00. Her er det kjent at den amerikanske bilprodusenten skal legge frem veikartet for selvkjørende teknologi og hvordan denne gradvis implementeres.

Skal demonstrere teknologien

Under arrangementet som er rettet mot investorer er det også ventet at selskapet skal demonstrere hvordan teknologien fungerer.

I en uttalelse skriver Tesla at de oppnår betydelig fremgang i utviklingen programvare så vel som maskinvare for autonom kjøring, deriblant med den nye FSD-maskinen som er utviklet og som for øyeblikket er i produksjonsfasen. Maskinen kommer til å gradvis aktivere full selvkjøring i tiden fremover gjennom stadige programvareoppdateringer. Biler som produseres heretter blir utstyrt med denne nye varianten, mens biler som har krav på det blir utstyrt med den i ettertid.

Annonse


Elon Musk selv har tidligere uttalt at den såkalte “Full Selv-Driving”-evnen kan være klar i slutten av året, til tross for at man fremdeles venter på lovregulering og endringer i disse.

Det overrasker ingen at Tesla nå tar disse viktige skrittene for å få på plass større grad av autonom kjøring. I et blogginnlegg tidligere ga de klart uttrykk for at de mener Autopilot er viktig ettersom opplysningene deres sterkt indikerer at sannsynligheten for bilulykker er mye lavere med autopilot aktivert.

Direktestrømmen kan du få med deg klokken 20.00 på YouTube her. Vi skal uansett sørge for å gjengi de viktigste nyhetene.

Kilde:
Teslarati

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse