Derfor går det ikke an å gjøre dette med iPhone og Netflix lenger

Derfor går det ikke an å gjøre dette med iPhone og Netflix lenger
Fordi tredjeparts TV-er får AirPlay 2, forsvinner AirPlay-støtten mot iOS og Netflix.

Netflix-appen til iPhone og iPad støtter ikke lenger AirPlay, og nå vet vi hvorfor.

Vet ikke hva som er en Samsung TV og hva som er en Apple TV

Det er kjekt å kunne sende innholdet direkte fra enheten man allerede holder i eller har i fanget, men dette er det nå slutt på hva angår Netflix og iOS-enheter.

Årsaken er ganske enkel, men irriterende: AirPlay 2 rulles nå ut til en rekke TV-er, nye som gamle, og Apple har faktisk ikke implementert noen måte å skille mellom en Apple TV og en TV fra f.eks. Samsung med AirPlay 2 (i hvert fall er det ikke noe utviklere har tilgang til enda) – derfor er muligheten luket bort av Netflix.

Annonse

Det bør være mulig for Apple å identifisere forskjellige enheter – muligens i en oppdatering?

Uansett skriver nå Netflix blant annet at “Airplay ikke lenger er støttet for bruk med Netflix grunnet tekniske begrensninger“.

Dette melder Netflix:

“Vi ønsker å sørge for at våre medlemmer har en god Netflix-opplevelse, uansett enhet. Med AirPlay-støtten som ruller ut til tredjeparts enheter, er det ikke mulig å skille mellom enhetene (hva er en Apple TV – hva er ikke) eller sertifisere disse opplevelsene.

Derfor har vi besluttet å avslutte Netflix AirPlay-støtten for å sikre at vår kvalitetsstandarder oppfylles. Medlemmer har fremdeles tilgang til Netflix via den innebygde appen på tvers av Apple TV og andre enheter.”

 

Kilde:
MacRumors

 

Annonse
Annonse