Spiller du Civilization VI på PC og Switch? Da er dette en gladnyhet

Det kan være godt å fortsette der man slapp i blant.
Det kan være godt å fortsette der man slapp i blant.

Om du spiller Civilization VI på både Nintendo Switch og PC med Steam som klient så kommer Firaxis Games med nyheter som vil glede deg: det populære spillet får nå støtte for lagring på tvers av de to systemene, slik at du kan fortsette der du slapp sist på den ene eller den andre plattformen.

Inkluderer ikke iOS – enda

Inntil videre er ikke iOS-enheter en del av krysslagringen, selv om vi ikke helt utelukker at støtte for iPad og iPhone også implementeres etterhvert.

Annonse

Koble til 2K-konto

Det store kravet for å få dette til å fungere er at du må koble til 2K-kontoen din på begge plattformer, i tillegg til at du ikke kan ha aktivert utvidelsespakkene Rise and Fall og Gathering Storm.

Heretter kan man ved opprettelsen av en ny lagringsfil velge alternativet “multiplatform cloud” slik at man fortsetter på en annen plattform der man sist slapp, så lenge begge systemene er koblet til samme 2K-konto.

For å sørge for at du har den nyeste oppdateringen som tillater kryss-progresjon som beskrevet over så må du sjekke til nedre venstre hjørne i menyen ved oppstart av spillet. Den gjeldende oppdateringen bør på Switch være 1.0.3 eller nyere, mens på Steam er det 1.0.0.314.

Kilde:
Neowin

Annonse
Annonse