Er dette ditt håp for Switch 2 Pro? Kan få 4K og større skjerm

Er dette ditt håp for Switch 2 Pro? Kan få 4K og større skjerm
"Switch Pro" og "Lite" lanseres trolig i år.

Nintendo skal visstnok lansere to oppdaterte Switch-modeller som skal selges sammen med første generasjon.

Mindre rammer, større panel

Switch ble lansert mars 2017 og har vært en stor suksess for Nintendo. Det er rimelig å anta de ønsker å fortsette med Switch og derfor lansere oppdaterte versjoner.

Faktisk er det snakk om to nye modeller i år: en Pro-modell, og en Lite-utgave.

Annonse

Let’s Go Digital mener at den “billige versjonen utelukkende er en håndholdt konsoll, spilling via TV-en vil ikke være mulig med denne”.

For visstnok er “joy con-kontrollerne festet til maskinen og vibrasjonen forsvinner trolig også. Det er fortsatt uklart om denne spillsystemet også vil bli utgitt under navnet “Switch”, siden muligheten for å bytte mellom TV og håndholdt mangler, derfor er dette kanskje ikke det mest passende navnet.” Det er vi enige i.

Se flere bilder hos Let’s Go Digital.

Kraftigere Tegra-brikke kan gjøre 4K mulig

Også er det Pro-modellen som vil kunne kobles til TV-en som dagens modell. Det er ikke snakk om den blir like kraftig som Sony og Microsofts konsoller, men det kan tenkes den utstyres med 4K-støtte når konsollen er koblet til TV-en. Merk at dette er langt fra bekreftet.

Selvsagt vil også rammene kuttes, i hvert fall på Pro-modellen, for å kunne levere en større skjermflate enn dagens Switch på 6,2″ (det ventes også oppgradering til 1080p i stedet for dagens 720p). Det er også ventet at Nvidias Tegra T210-brikke skiftes ut med kraftigere T214-brikken som har 8 GB RAM.

“I tillegg blir lagringsminnet økt fra 32 GB til 64 GB. Pro-modellen forventes også å støtte flere strømme-alternativer, inkludert live streaming plattformen Twitch”, melder Let’s Go Digital.

Det er samtidig forventet at de nye konsollene støtter Nintendo Labo (les vår test).

 

Kilde:
Let’s Go Digital

Annonse
Annonse