Elsker du mat og drikke og tror du kan skrive om det?

Elsker du mat og drikke og tror du kan skrive om det?
Pollination Publishing søker personer som kan skrive og som elsker mat, drikke og mennesker.

Pollination Publishing, selskapet bak ITavisen med base i Los Angeles og Oslo, jobber med en ny og spennende merkevare.

Ny merkevare

Vi er ikke helt klare til å avsløre alt enda, men vi jobber med en side som vil ta for seg alt det spennende mat- og drikkekulturen har å på by på med fokus på det nordiske, men også med innhold fra alle deler av verden.

Vårt mål er å informere leserne om nyheter som rører seg i mat- og drikke-bransjen, samtidig som målet alltid er å underholde, intervjue, lage video-reportasjer og kanskje få besøk av en kjendis-kokk eller to… mulighetene er uendelige.

Annonse

Det er også mye som skjer innen drikkevareindustrien, spesielt innen øl som er så mye mer enn pilsnere og IPA-er. Vi ønsker også her å gjøre mye morsomt og interessant, noe som hjelpes av at vi også har tilgang til markedet i California der øl-utvalget er gedigent og matutvalget ditto.

Er du den vi søker?

Fremover ønsker vi å knytte kontakt med personer som elsker mat og drikke, og som kan skrive om det. Planen er å lansere merkevaren i løpet av sommeren/sensommeren.

Vi har dyktige designere og utviklere i staben som vil hjelpe oss og nå målene våre, men vi trenger deg som er lidenskapelig interessert i å skape innhold.

I første omgang søker vi to nyhets-journalister på freelance-basis som daglig kan holde siden oppdatert med daglig nyhets-innhold. Vi søker også personer med foto- og video-kunnskaper, og det skader ikke om du har kontakter utenfor Norge og er glad i møte nye mennesker.

Send CV-en din til Pollination Publishing-eier Trond Bie.

Oppdatert om ITavisen

ITavisens nye nettside, som er mye ganger kjappere enn dagens versjon, er på trappene for lansering i kombinasjon med et nytt design vi håper vil glede dere.

Opprinnelig var planen kun å dytte ut et oppdatert og et mer elegant design som gjør mer stas av innholdet vårt, men vi har funnet en svært god teknisk løsning som vil gjøre nettsiden mye, mye kjappere for deg som leser (vi i redaksjonen fatter knapt hvor kjapp beta-versjonen er). Vi kan virkelig ikke vente med å vise deg hva vi har jobbet med!

Samtidig som vi setter alt i stand for å lansere nye ITavisen, så jobber vi kontinuerlig med å gjøre dagens versjon kjappere.

Annonse
Annonse