Xiaomi sin foldbare er døpt Mi Fold.
Xiaomi sin foldbare er døpt Mi Fold.

Annonse


Xiaomi føyer seg i rekken: se video av Mi Fold!

Kinesiske Xiaomi ser ikke ut til å like noe bedre enn å publisere videoer helt ut av det blå der man ser hva slags tilnærming de tar med sine foldbare smarttelefoner. I en ny video kaller de enheten for Mi Fold, og det er en ganske imponerende smarttelefon vi ser.

Raskt grensesnitt

Det er altså ikke snakk om lange videoen, men det gir likevel fra seg litt informasjon: brukeren har enheten først i nettbrettmodus med utfoldete paneler før han så gjør en slags snarvei tilbake til hjemskjermen og bretter den sammen på en måte som ikke er likt det vi har sett fra Samsung med deres Galaxy Fold, ei heller hos Huawei med Mate X.

Grensesnittet ser ut til å være jevnt og behagelig når den går fra å være i nettbrettmodus til vanlig format, noe som indikerer at det er på plass bra maskinvare i Mi Fold. Ryktene på denne fronten skal ha det til at Mi Fold kommer med OLED-paneler fra Visionox Technology og at telefonen er utstyrt med Snapdragon 855-brikke med 10GB minne.

Annonse


Hva med prisen?

For veldig mange som kanskje lar seg friste av en slik telefon men synes prisen er avskrekkende, så kan det fort ha seg slik at Xiaomi blir den første til å prise telefonen sin til et mer komfortabelt nivå. I så fall blir dette i tråd med hvordan selskapet ellers prissetter sine mobiltelefoner, der de ofte kjører på en ganske minimal margin for egen fortjeneste slik at telefonen blir så billig som det lar seg gjøre.

Det er forventet at den foldbare telefonen fra Xiaomi havner i butikkhyller i andre halvdel av 2019, sannsynligvis med en eksklusiv lansering i Kina til å begynne med, før de lanseres globalt.

Kilde:
Wccftech

Annonse