Halo-samlingen til PC kan komme fortere enn vi hadde inntrykk av.
Halo-samlingen til PC kan komme fortere enn vi hadde inntrykk av.

Annonse


– Hele Halo-samlingen lanseres på PC i år

Vi venter alle spent på når Halo-samlingen endelig er her i sin helhet, men det er ikke lett når 343 Industries tviholder på informasjon om lanseringsdatoene for de ulike spillene i samlingen.

Alle spillene kommer i år

En som ikke er like flink til å holde på hemmeligheter er Splash Damage som nylig sendte ut et nyhetsbrev der det går frem at alle spillene i Halo: The Master Chief Collection vil bli tilgjengelige før 2019 er omme.

Det er en Reddit-bruker som har fått øye på nyhetsbrevet der det av ordlyden er vanskelig å ta feil: her står det “Halo: Reach kommer først, etterfulgt av resten av spilltitlene gradvis gjennom året”. Fra før av vet vi at det er Halo: Reach som lanseres først, med Halo: Combat Evolved etterfulgt og resten i kronologisk rekkefølge.

Her kan du se nyhetsbrevet selv.

Annonse
Ikke ferdige med utviklingen enda

Dette er på ingen måte en bekreftelse på at Master Chief-samlingen kommer i sin helhet dette året, men at kilden er blant utviklerne bør være en fin indikasjon.

Årsaken til at spillene lanseres på forskjellige tidspunkter skal være at utviklerne ikke er helt ferdige med alle spillene, og at det blant annet skal settes inn støtte for “ultra wide”, 4K og HDR.

Halo: The Master Chief Collection blir tilgjengelig på PC gjennom både Microsoft Store og Steam.

Kilde:
Neowin

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse