Det skal være to nye Switch-varianter på vei.
Det skal være to nye Switch-varianter på vei.

Annonse


– To nye Nintendo Switch på vei: en er oppgradert premium-modell

Om ryktene er sanne så skal Nintendo denne sommeren lansere to nye varianter av hybridkonsollen. En av disse er en premium-modell som er oppgradert, mens den andre skal være en billigere, helportabel variant.

Oppgradert modell, men ikke på nivå med PS4 Pro og Xbox One X

Nintendos beslutning om å lansere disse to nye modellene begrunnes i at de har ønsker om å opprettholde vedvarende salgsmomentum i det hybridkonsollen er på sitt tredje år ute i markedet.

Det er igjen The Wall Street Journal som siterer kilder på innsiden av bransjen, med beskjed om at de som har sett de nye produktene forteller at de ser annerledes ut og at folk kommer til å bli overrasket når konsollene avsløres. I detaljene går det frem at den ene vil være en oppgradert versjon av dagens Switch, men at den til tross for dette ikke vil være på samme nivå som Xbox One X og PlayStation 4 Pro ytelsesmessig.

Avkreftet ryktene i 2018

Interessant nok oppgir kildene til WSJ at den billigere varianten er myntet på de som er ute etter en oppfølger til rent håndholdte konsoller som den eldre 3DS.

Annonse


Om detaljene stemmer må vi vente for å finne ut av. Ryktene om at Nintendo skal lansere en oppfølger-konsoll har lenge svirret, og sist for noen måneder tilbake gikk Nintendo-sjefen ut å sa at dette ikke står på agendaen, selv om det påpekes at han kanskje ikke anser en oppgradert modell som en oppfølger.

Hadde du vurdert Switch hvis de nye modellene ble lansert?

Kilde:
Wccftech

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse