Iphone prototyp

Annonse


Slik har du aldri sett iPhone før

Kanskje er det litt for tidlig å kalle det «gamledager», men før i tiden gjorde Apple alt i sin makt for å holde utviklingen av sine produkter skjult for offentligheten – dog med varierende grad av suksess.

Nå har The Verge fått tak i bilder av det som skal være et av de aller første prototypene av den originale iPhone-modellen.

Det store kretskortet inneholder de fleste komponentene telefonen benyttet seg av. Dette inkluderer både lagringsplass, prosessor, RAM, kamera, hjemknapp, SIM-kort-åpning og antenner for wi-fi og Bluetooth.

Selv de som jobbet med telefonen visste ingenting

Den tidlige prototypen har en iPhone-skjerm koblet til, men ifølge The Verge var de fleste av disse kretskortene uten en skjerm. Det betyr at mange av personene som jobbet med den første iPhone-modellen ikke hadde noen anelse om hvordan den kom til å se ut når den ble ferdigprodusert.

Annonse
Ingeniører som mottok et slik kort uten skjerm måtte koble det til eksterne skjermer for å teste funksjonaliteten.

Designet for å holdes hemmelig

«Apple var fokusert på å overraske alle med iPhone, og det betydde at mange av ingeniørene som jobbet med den originale telefonen ikke visste hvordan den kom til å se ut. For å oppnå det nivået av hemmelighold, opprettet Apple spesielle prototyp-kort som inneholdt nært sagt alle iPhone-delene spredt utover et stort kretskort», skriver The Verge.

Nettstedet skal ha mottatt bildet av en kilde som ønsker å være anonym. Dette er imidlertid første gang denne tidlige prototypen  blir vist frem for offentligheten.

 

Kilde:
The Verge

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse