Skjermbilde 2019-03-19 kl. 10.50.06
Her er Xiaomis nye spill-telefon.

Annonse


Xiaomis nye gaming-telefon har Snapdragon 855 og 12 GB RAM

Xiaomi har annonsert nok en ny gaming-telefon. Dette er den tredje spill-rettede telefonen selskapet har lansert på mindre enn et år.

Den første het Black Shark, mens nummer to het Black Shark Helo. Forvirrende nok heter den tredje Black Shark 2.

Telefonen er bygd for ytelse, og kommer blant annet med den nyeste Snapdragon 855-prosessoren (som også finnes i Galaxy S10), et 4,000mAh-batteri (støtter 27″ fast charging) og opptil 12 gigabyte RAM.

På baksiden finner du et kamera på 48 megapiksler og et 12 megapiksel dual-kamera, mens frontkameraet er på 20 megapiksler.

Annonse


Du kan få denne telefonen med enten 8 GB RAM og 128 GB lagring, eller med 12 GB RAM og 256 GB lagring.

Mindre bruk for knapper

OLED-panelet på 6.39″ har en Samsung-produsert innebygd fingersensor, og er designet for å redusere flimring ved lav lysstyrke, gi bedre fargegjengivelse og ikke minst; gi deg bedre responstid mellom trykk og skjermreaksjon.

En annen interessant detalj:

Xiaomi-telefonen har et trykksensitivt system som lar deg bestemme hva knappene på skjermen skal gjøre for deg. På denne måten slipper du fysiske knapper, og kan heller bruke skjermen for å gjøre ønskede oppgaver.

Xiaomi skryter også av at de har utviklet et nytt kjølesystem som sørger for å senke temperaturen med opptil 14 grader celsius på varme-genererende deler av telefonen.

Kun i Kina

Black Shark 2 er nå til salgs i Kina, men er foreløpig ikke tilgjengelig utenfor landet. Det er også usikkert om den i det hele tatt blir lansert i andre markeder.

Prisen starter på ca 4.000 kroner.

 

Kilde:
Engadget

Annonse