For mange brukere klaffer ikke den ultrasoniske sensoren helt.
For mange brukere klaffer ikke den ultrasoniske sensoren helt.

Annonse


Samsung lover å gjøre forbedringer på fingeravtrykkleseren i Galaxy S10

Det siste året har vi sett flere mobilprodusenter bruke ny teknologi for scanning av fingeravtrykk som en sikkerhetsmekanisme, men det er først med Galaxy S10-enhetene til Samsung at vi har fått en raskere opplevelse som også kan karakteriseres som et tryggere alternativ til flere av de som er på markedet, deriblant i OnePlus 6T.

Mange opplever trøbbel

Likevel er det ny teknologi – og ny teknologi fører sjelden med seg en problemfri opplevelse. Den ultrasoniske fingeravtrykkleseren i Samsungs nyeste flaggskipmodell er intet unntak, men nå lover det sørkoreanske selskapet å forbedre fingeravtrykkleserne i både Galaxy S10 og S10+.

Til tross for at mobilen gjennomgående kommer veldig bra ut i tester og brukerne ser ut til å være veldig fornøyde med telefonene så rapporterer stadig flere brukere om at de opplever trøbbel med fingersensoren, problemene spores til både ineffektivitet og i mange tilfeller at den ikke kjennes trygg nok.

Kommer flere oppdateringer

Nylig lanserte de en programvareoppdatering som forbedret situasjonen noe, men Samsung forteller at de fremdeles jobber på saken og at sensoren skal bli enda bedre etterhvert. Det mistenkes også at den nye teknologien følger brukerens mønster over tid slik at den blir mer effektiv, men det har ikke Samsung bekreftet.

Annonse


Det skal uansett sies at ultrasoniske fingeravtrykklesere er et tryggere alternativ enn andre løsninger, og at det fungerer til tross for at man har smuss og fett på fingeren. På en annen side meldes det at teknologien ikke fungerer tilsvarende bra når man oppholder seg i et veldig tørt miljø, eller hvis fingeren din har et kutt av noe slags.

TEST: Galaxy S10+ klarer nesten 10 av 10!

Kilde:
Wccftech

Annonse


Annonse


Annonse