Model 3-eiere skal ha fått en økning i rekkevidden, men ikke alle har erfart det slik enda.
Model 3-eiere skal ha fått en økning i rekkevidden, men ikke alle har erfart det slik enda.

Annonse


Gir ut oppdatering for lengre rekkevidde

Siden lasering av den billigere varianten av Model 3 har mange sett frem til en oppdatering i programvaren der Tesla lovte å øke rekkevidden på alle Long Range-modeller som har blitt levert hittil, og nå ser det ut til at denne oppdateringen har funnet sted – men det kan likevel hende at du må vente litt for å få den til bilen din.

Ytterligere 25 kilometer

Nyheten ble meldt under annonsering av billig-Teslaen, der Elon Musk sa at de hadde en fin overraskelse på lur til alle eksisterende kunder:

“Vi har også gjort noen kule ting til eksisterende kunder. Tesla er like mye et programvareselskapet så vel som maskinvare, og vi har klart gjennom programvaren å forbedre rekkevidden på Long Range-modellene med bakhjulsdrift fra 500 til 525 kilometer”.

Økningen tilsvarer altså omkring 25 kilometer, gjelder for både nye og gamle kunder gjennom den nye oppdateringen med betegnelsen 2019.5.15.

Noen har fått det – andre ikke

På Reddit har noen allerede dokumentert forbedring i rekkevidden, mens veldig mange på en annen side mener å ikke legge merke til noe som helst:

Annonse


Interessant nok er det ganske mange som rapporterer inn om at de ikke opplever en økning i sin bil til tross for at de har nyeste programvare installert, mens andre melder at deres bil som fulladet kun gir omtrent 2-3 kilometer ekstra rekkevidde sammenlignet med før.

Kilder:
Reddit
Electrek

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse