Nå kan det blir iPad-kaos
Skal du ha en 8 tommer iPad, en 10,2", en 10,5" eller den største på 12,9"? Valgene er (kanskje) for mange.

Annonse


Nå kan det bli iPad-kaos

Ifølge en troverdig lekker har ikke Apple kun planer om å oppgradere iPad 9,7″, altså billig-modellen, i år, men også 10.5-modellen kommer i ny utgave.

Totalt fem iPad-modeller med forskjellige panel og innmat?

Men som at det ikke er nok at de to modellene er veldig like hverandre når det gjelder panel-størrelse, skal Apple kutte Pro-navnet fra 10.5-modellen, samtidig som iPad 7 får et større panel, opp fra 9,7″ til 10,2″.

Ifølge lekkeren skal de to produktene lanseres samtidig.

Det er for tiden rimelig fullstappet i Apples Mac-avdeling, spesielt hva angår de bærbare, da de tilbyr tre forskjellige MacBooks: MacBook, MacBook Air og MacBook Pro. Spesielt de to første modellene har mye til felles da de begge er tynne på-farten-maskiner.

Annonse
Hva med kun å tilby MacBook og MacBook Pro?

iPad

Når vi titter på hva de tilbyr av iPad-er, finner vi følgende: iPad Pro, iPad Pro 10.5, iPad 9,7″ (altså sjette generasjon, og den som det ryktes får en 10,2″-oppfølger) og iPad mini 4 (som det i flere måneder har ryktet at får en oppfølger i iPad mini 5).

Hva med kun å tilby iPad Pro og deretter iPad i to forskjellige størrelser (10 og 8 tommer), men med lik innmat, og med FaceID og ingen knapper og smale rammer for samtlige modeller?

Tim Cook er i ferd med å havne i samme fella som før Steve Jobs kom tilbake til Apple. Den gang var Apple kun uker fra konkurs grunnet gamle plattformer og en haug produkter som forvirret kundene. Jobs kom som kjent tilbake igjen og kastet ut alle de gamle produktene og startet på nytt igjen med en langt mer fokusert forretnings-strategi.

 

Kilde:
MacRumors

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse