Nå kommer Samsung-mobilen du kan brette rundt armen
Mobilen blir klokke, kanskje allerede i år.

Annonse


Nå kommer Samsung-mobilen du kan brette rundt armen

Brettbare mobiler som Huawei Mate X og Samsung Galaxy Fold er bare begynnelsen: produsentene leker seg med en rekke unike formfaktorer, og vipps, så ser ikke mobil-fremtiden så kjedelig ut lenger og handler ikke lenger om “busslommer”.

Gjør dette, bare med en komplett mobil

Samsung har nettopp, faktisk 7. mars i år, patentert en mobil som kan brettes rundt armen og derfor fungerer som en klokke – så nå får vi mobiler som blir nettbrett og mobiler som fungerer som klokker.

Vi har hørt om, og til og med testet, klokker som brettes rundt armen, men dette tar jo det hele til et helt nytt nivå.

Se flere bilder av enheten hos Let’s Go Digital.

Annonse
Er de langt unna lansering?

Mobilen har et fleksibelt panel som, når det er helt brettet ut, gir brukeren en komplett mobil, men som er langt smalere og som kanskje er lettere å bruke med en hånd. På topp og bunn av enheten er det en rekke sensorer. Det er altså en god del ramme.

Enheten kan til og med automatisk brette seg sammen til en klokke, men brukeren kan deaktivere denne funksjonen med en knapp.

En magnet sørger for å holde mobilen på armen din, om du ønsker å bruke den som klokke. SIM-kortet plugges inn på toppen, mens bunnen inneholder lade-koblingen.

Patentet ser veldig detaljert ut, og siden selskapet allerede er klare med Galaxy Fold 26. april, så ser vi på det som sannsynlig at denne enheten kommer om ikke så veldig lenge.

I mobilmodus.
I mobilmodus. (Ill.: Let’s Go Digital)

 

 

Kilde:
Let’s Go Digital

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse