Twitter forsøker å gjøre det mer lettvint å bruke tjenesten.
Twitter forsøker å gjøre det mer lettvint å bruke tjenesten.

Annonse


Denne appen er til deg som aldri har likt Twitter-grensenittet

Mikrobloggingtjenesten Twitter har en stund utforsket nye måter å gjøre nettsamfunnet til en mer behagelig opplevelse, og i går satte de i gang med en slags prototype av Twitter kalt twttr som i første omgang er begrenset til kun et fåtall brukere.

Annerledes grensesnitt

Twitter annonserte den nye satsingen i en Twitter-melding, med beskjed om at det kun er de som meldte seg opp på forhånd som får prøve ut den nye applikasjonen til å begynne med.

Den nye applikasjonen har et annerledes brukergrensesnitt der samtalerekkene kommer tydeligere frem – mer slik vi er vant med fra andre plattformer. I stedet for at meldingene presenteres slik de gjør i dag med det som av mange karakteriseres som noe rotete fremvisning, så blir det nye grensenittet preget av å være mer som meldingapplikasjoner der hver Twitter-innlegg og tilhørende svar i tråden ser ut som meldinger:

Annonse


Kan fortsatt melde deg opp

Det er nok opp gjennom årene mange som har forsøkt å teste ut Twitter men som har blitt skremt bort av det særegne grensesnittet, så at selskapet introduserer alternativer på denne måten kan nok appellere til veldig mange.

Når twttr lanseres for allmennheten er uvisst, men det er fremdeles mulighet for å melde seg opp her – selv om nettsiden ser ut til å være overbelastet i skrivende stund.

Liker du dagens løsning eller skulle du gjerne hatt det nye grensesnittet?

Kilde:
Neowin

Annonse