I Windows 10 kan du få varsel om å ringe Microsoft for å diskutere funksjonene deres.
I Windows 10 kan du få varsel om å ringe Microsoft for å diskutere funksjonene deres.

Annonse


Dette er modig av Microsoft: vil at brukerne ringer inn for å gi tilbakemeldinger

Microsoft har veldig nylig begynt å sende ut varslinger i varslingsenteret på Windows 10 der de oppfordrer brukerne til å ringe Microsoft direkte. På nummeret som oppgis kan man prate med en av Windows-ingeniørene for å gi tilbakemeldinger – i denne omgang veldig spesifikt om ALT/TAB-funksjonen.

Anonym samtale

Det er interessant hvor spesifikt det er, men det får vel bare være. Man er ikke sikre på hvordan Microsoft har bestemt demografien for denne seansen, og det finnes en mulighet for at det kun er gjeldende for Insider-brukere inntil videre, men mange skal ha fått opp en melding der de skriver at Microsoft ønsker tilbakemeldinger fra deg, og at du kan sette opp en telefonsamtale med ingeniørene ved å gå til en spesifikk adresse:

På den tilhørende adressen finner man opplysninger om at selskapet ønsker å forstå kundebehov bedre, og at de derfor skulle likt å ha en 5-10 minutters anonym samtale.

Annonse
Gjelder ALT/TAB

Temaet for samtalen vil være ALT/TAB-funksjonen for å veksle mellom ulike applikasjoner, og Microsoft ønsker altså å vite hvordan man tar i bruk denne i det de forsøker å videreutvikle funksjonen.

Det er visstnok ikke første gang Microsoft setter i gang noe slikt: i februar gjorde de noe tilsvarende der de oppfordret folk til å ta kontakt for å gi tilbakemeldinger på Windows Update-funksjonen.

Kilder:
Bleeping computer
Reddit

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse