LG introduserer mulighet for bruk av AirPlay 2 og HomeKit rundt sommertider.
LG introduserer mulighet for bruk av AirPlay 2 og HomeKit rundt sommertider.

Annonse


LG avslører når AirPlay 2 og HomeKit debuterer

LG var en av flere TV-produsenter som i januar kunne melde støtte for AirPlay 2 på sine TV-er, men det har generelt vært stille på denne fronten siden den gang. Nå letter de litt på sløret, og kan annonsere at funksjonene får støtte fra og med midten av 2019.

Kommer i sommer

Uten å gå altfor nøye i detalj skrev LG i en pressemelding i natt at deres nyeste smart-TV-er rundt sommertider oppdateres med AirPlay 2 og HomeKit-funksjonalitet:

“Nye TV-er fra LG kommer til å motta en oppgradering i midten av året for å bringe Apple AirPlay 2-støtter i tillegg til HomeKit for enklere videostrømming og lydoverføring samt bedre tilkoblingsmuligheter med Apples “smart home”-produkter. De som eier TV-er fra 2019-rekken kan også se frem til en oppdatering som legger til Amazon Alexa-støtte som en kombinasjon til Google Assistant.”

Startet underskriftskampanje

At LG tidligere har gitt uttrykk for at eldre modeller (som her også innebærer 2017- og 2018-modeller) har ført til noe uro, og man startet den gang en underskriftskampanje for at LG skulle legge til funksjonene også på eldre modeller.

Følgende modeller får støtte for AirPlay 2 og HomeKit når det er klart:

Annonse


  • LG OLED (2019)
  • LG NanoCell SM9X series (2019)
  • LG NanoCell SM8X series (2019)
  • LG UHD UM7X series (2019)

Skal du bruke AirPlay 2 på din TV?

Kilde:
9to5Mac

Annonse