Stor-nyhet for alle med iPhone
Apples offisielle serviceleverandører vil nå utføre service og batteribytte også om mobilen har fått byttet batteri av ikke-offisielle kilder.

Annonse


Eplehuset bekrefter: kan bytte ut uoriginale iPhone-batterier

MacRumors kan bekrefte at Apple har startet et serviceprogram med støtte for tredjepartsbatterier, helt i det stille.

Oppdatert, 6. mars, 17:23:

Vi har etterspurt ytterligere detaljer, men Eplehuset som er Apple-godkjente bekrefter de nå utfører batteribytte på iPhone-enheter med uoriginalt battetri.

Annonse
Ny iPhone for prisen av batteribytte

Dette er svært hyggelige nyheter for alle med en iPhone med dårlig batteri, noe som også gir lavere ytelse, da Apple Stores og godkjente Apple-serviceleverandører snart vil godkjenne å utføre service på iPhone med batterier som ikke er levert av Apple.

Dette betyr at de vil ignorere et tredjepartsbatteri om det er noe annet som er feil med mobilen, men om det er batteriet som har feil, så vil Apple bytte ut det ikke-originale batteriet med et originalt et.

Om området rundt batteriet er ødelagt på noen måte, eller om noe mangler (eventuelt om det er for mye lim påført), kan service-teknikeren bytte hele mobilen for kun prisen av batteribyttet.

Gjelder nå

De nye retningslinjene startet fra og med torsdag forrige uke, og gjelder trolig globalt.

Apple forbyr fremdeles service på iPhone med tredjepartshovedkort, mikrofoner, Lightning-tilkoblingen og annet utstyr som knappene og 3,5 mm-utgangen.

 

Kilde:
MacRumors

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse