Halo Infinite
Halo Infinite er et av de mest etterlengtede spillene i verden for øyeblikket. Og spillet kan få noen saftige overraskelser, skal vi tro nettstedet Thurrott.

Annonse


Halo Infinite får RPG-elementer

Halo-fans har mye å glede seg til fremover – neste år ventes det at det etterlengtede Halo Infinite blir lansert.

Spillserien kan med Infinite-utgaven ta en overraskende vending, ifølge nettstedet Thurrott, som er kjent for å ha mye innsideinformasjon om Microsoft.

Tilpasser seg valgene du tar

I en Thurrott-artikkel hevdes det at det nye Halo-spillet i stor grad vil gi deg muligheten til å påvirke hvilken retning historien skal ta, basert på valgene du gjør.

«Med den nye spillmotoren prøver teamet bak spillet å få historien til å tilpasse seg til valgene brukeren gjør. Spillet vil også få flere RPG-elementer enn tidligere versjoner i serien», heter det i artikkelen, som er signert Brad Sams.

Annonse


Sams har en solid historie med å rapportere korrekt informasjon Xbox-relaterte saker, så ikke se bort i fra at han har rett.

Lover å overraske

Halo-skaperen 343 Industries har tidligere uttalt at Halo Infinite vil bli en overraskelse for fansen – kanskje er RPG-elementene og flervalgs-mekanismen akkurat det denne overraskelsen handler om.

I så fall tar Halo-serien en vending på lik linje med flere andre populære spillserier, slik som God of War og Assassin’s Creed Odyssey. Også disse spillene har innført flere RPG-elementer enn seriene tidligere har hatt.

Lørdag skrev vi at Microsoft kan komme til å presentere sine nye Xbox-konsoller under årets E3 i juni. Thurrott mener også å vite at dette kommer til å skje. Dermed ligger det an til en spennende sommer, med både Xbox-nyheter og flere detaljer om Halo Infinite.

Synes du et RPG-inspirert Halo-spill er en god idé?

Kilde:
wccftech

 

Annonse