Noen har vært litt mer kreative i sitt forsøk på å stanse søksmålet rettet mot Epic Games.

Annonse


Sendte falsk e-post for å stanse Fortnite-søksmål

Advokatselskapet som har tatt på seg oppgaven med å gå mot Epic Games kommer med en alvorlig påstand om at noen har utgitt seg for å være fra advokatselskapet deres og forsøkt å underminere sakens forutsetninger ved å ha sendt e-post til den amerikanske instansen for opphavsrett og varemerker.

Utgitt seg for å være advokat

Det er Pierce Bainbridge Beck & Hecht som leder arbeidet med å saksøke Epic Games på vegne av en rekke artister som mener seg krenket ved at Epic Games uten deres tillatelse har brukt danseteknikker i Fortnite. Blant annet representerer de “Fresh Prince of Bel-Air”-stjernen som mener de har brukt “Carlton”-dansen uten hans samtykke.

Advokatselskapet forteller at noen har utgitt seg for å være advokaten David Hecht i en e-post som er sendt til United States Copyright Office hvor det blant gis uttrykk for at de burde henlegge saken mot Epic Games.

– Vi har vært hensynsløse

E-posten skal for øvrig være full av skrivefeil og har det overordnede budskapet om at saken burde bli lagt til side ettersom “den inneholder veldig falsk informasjon”, i tillegg til at den som utgir seg for å være Hecht forsøker å overbevise om at han og klientene har vært uforsvarlige i sin opptreden og hensynsløse i sin kamp mot spillselskapene.

Annonse


De skal ha blitt oppmerksomme på den falske e-posten ved at varemerkekontoret sendte dem en e-post med kopien vedlagt.

Gutten bak «Floss Dance» saksøker Fortnite-skaperen

Kilde:
Engadget

Annonse


Annonse


Annonse