Sjekk ut hva galningene hos Nokia skal lansere: Nokia 9 PureView med fem kameraer!
Det skal bli veldig spennende å se hvordan Huawei P30 (fire kameraer) vil klare å yte mot Nokia 9 PureView (fem kameraer)

Annonse


Sjekk ut hva galningene hos Nokia skal lansere: Nokia 9 PureView med fem kameraer!

Det blir spennende å se hva Galaxy S10-modellene kan by på av kamerateknologi når selskapet 20:00 (følg avsløringene – vi er der) avdekker en rekke nye produkter og trådløse ørepropper.

Tar den helt ut

Men Nokia ser ut til å ville ta noe av oppmerksomheten bort fra erkerivalen ved muligens å lekke hvordan Nokia 9 PureView blir, og for en kameramobil det blir.

For mens Huawei melder at P30 utstyres med fire kameraer (opp fra tre i svært gode P20), har galningene hos Nokia utstyrt sin kommende toppmodell med fem. Baksiden minner rett og slett om etterkopp-øyne, mer enn en mobil.

Fingersensor under panelet

Bildet av enheten ser svært profesjonelle ut, og er trolig lekket reklamemateriale. Mobilen lanseres trolig under Mobile World Congress (jepp, vi er tilstede der også i år), og utstyres også helt sikkert med 6GB RAM og Snapdragon 855. Innoveringstakten på innmaten går tregt om dagen da vi har nådd et punkt der mobilene er så kjappe at produsentene må finne andre areaner, og kamera-teknologi er en av dem.

Annonse
Vi gleder oss til å finne ut hva denne kameraløsingen skal få til, spesielt fordi PureView har imponert oss tidligere.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse