Glem iPhone USB C og kjapp-lader i år også
iPhone-modellene koster ofte det samme som en god laptop, men vil trolig også i 2019 kun leveres med 5 watt-lader og gammeldagse Apple Lightning.

Annonse


Apple forblir gjerrige og utdaterte

Årets iPhone-modeller kommer til å beholde Lightning-porten.

Treg lader og utdatert standard

Det melder troverdige Macotakara – dermed må Apple-fans vente til 2020 (forhåpentligvis) før de kan kvitte seg med den ene kabelen som kun fungerer til Apples mobiler.

For selv Apples iPad Pro-brett har USB C (og 15 watt-lader i esken), så dette gir ikke mening fra forbrukerståsted, men markedet for Lightning-utstyr er fremdeles enormt, og det er mulig at selskapet ønsker å gi den næringen så lang tid som mulig til å omstille seg til USB C.

Uansett hva som er årsaken, er det irriterende for Apple-kunder som med andre ord må belage seg på å dra med seg både USB C og Lightning-kabler.

Annonse
Nå anses det bare som gjerrig

En annen næring som er stor-butikk er salg av ladere som lader kjappere enn 5 watt-laderen som følger med i iPhone-esken. Dette er tredjepartssalg som fremdeles vil gjøre det svært godt, for jepp: Apple har visstnok valgt å utstyre også 2019-modellene med kun en 5 watt-lader, til tross for at de i flere år støtter hurtigere lading med kraftigere ladere.

Vi regner da også med at AirPods 2 (som får mye bedre lyd) også vil lades via Lightning i tillegg til å kunne lades trådløst.

Selvsagt sparer også Apple penger på dette, men det er en grense for hvor lenge de kan fortsette å selge mobiler til godt over 10 000 kroner og fremdeles legge ved en så slapp lader?

 

Kilde:
Macotakara

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse