Se på denne rare formen. Nå er vi spente på Huaweis pressekonferanse 24. februar.

Annonse


Hva i alle dager skal dette forestille, Huawei?

ITavisen drar til Mobile World Congress 24. februar (Huaweis pressekonferanse er 14:00 samme dag), og vi er ekstra spente i år.

Oppdatert, 1. februar, 17:08:

Se hva Huawei nå har tweetet, dagen etter at LetsGoDigital meldte at selskapet på MWC skal vise frem sin brettbare enhet:

Annonse


Se Huaweis vanvittige brettbare mobil de skal vise frem på MWC
Basert på Huaweis patenter kan den brettbare mobilen bli slik. Trolig skal den vises frem 24. februar på MWC. (Ill.: LetsGoDigital)

Brettbare mobiler er det store nye i år

Hvorfor? Fordi nesten alle de store selskapene snakker nå om, og viser frem, mobiler som kan brettes ut til nettbrett-størrelse.

Hvem er neste ut? Huawei, som allerede i oktober 2017 avslørte de jobbet med en slik enhet.

Utstyres trolig med nytt brikkesett

Denne gang er det også LetsGoDigital som har designet 3D-tegninger basert på de aller ferskeste ryktene.

Enheten får X50 5G-modem fra Qualcomm og Huaweis Balong 5000-brikkesett (som nettopp ble offisielt lansert i Kina). Ja, det er faktisk navnet.

Det er ikke kjent hvilket brikkesett den får, da Huawei fremdeles ikke har annonsert en oppfølger til Kirin 980, men vi hadde ikke blitt overrasket om 990 ble avslørt på nettopp MWC.

Visstnok har Huawei gått for en større skjerm enn Samsungs brettbare, men spørsmålet er om skjermen brettes innover eller utover.

Huaweis brettbare kan bli en super underholdningsenhet, men prisene på disse ventes å ligge godt over 10 000 kroner.
Huaweis brettbare kan bli en super underholdningsenhet, men prisene på disse ventes å ligge godt over 10 000 kroner. (Ill.: LetsGoDigital)

Et Mate-produkt

Denne brettbare faller visstnok under Mate-merkevaren til selskapet, men det er usikkert om navnet blir Mate Flex, Mate Flexi, Mate Fold eller kanskje Mate F.

Huawei skal også vise frem en ny MateBook og et MediaPad-nettbrett under årets mobil-messe i Barcelona.

Sist, men ikke minst, spekuleres det i en pris på rundt 14 500 kroner, noe som vil gjøre enheten noe rimeligere enn Samsung sin, som har en ryktet pris på 1600 euro (15 500 kroner)

Også Intel jobber med slike enheter, men med Windows, mens Samsung vil gjøre sin egen vri. Også Motorola, Xiaomi og LG har egne modeller underveis.

Sjekk ut resten av bildene hos LetsGoDigital.

 

Kilde:
LetsGoDigital

Annonse