Av patentet går det frem at Intel pønsker på noe med en foldbar telefon som skal være Windows-styrt.

Annonse


Se hva Intel jobber med: tredelt foldbar med Windows

Etter alt å dømme er foldbare smarttelefoner det nye for året som kommer og kanskje de påfølgende dersom det blir tatt godt i mot. Vi har Samsungs Galaxy Fold som sannsynligvis vises frem neste måned sammen med avdukingen av de nye Galaxy-modellene, og har nylig sett en interessant video der Xiaomi-sjefen leker seg rundt med en foldbar smarttelefon.

Nettbrett og smarttelefon

Nå tror vi Intel kaster seg inn i kampen, og at de gjør dette på storslått vis. Et patent fra 2017 som har havnet i LetsGoDigital sine hender går nemlig grundig til verks med å detaljere en foldbar telefon som foldes i tre flater og som har Windows til operativsystem. Patentet viser noe som fremstår som et nettbrett når det er brettet fullt ut, mens det ser ut som en smarttelefon dersom den brettes to ganger.

Ingen klandrer Intel for å ville være med på moroa, og det blir spent å se hvordan det endelige resultatet blir, dersom selskapet gjør noe ut av patentet. En nyvinning fra Intel er også at patentene viser et laptop-lignende oppsett dersom telefonen er halvveis foldet.

Annonse


Patentet finner du i sin helhet her.

Hva synes du om Intels foldbare telefon dersom den ser slik ut?

Kilde:
LetsGoDigital

Annonse