Sjekk her - innebygget grafikk
Capcoms nylig lanserte spill ser ut til å være bra optimalisert. Dette kombinert med en sterk APU-løsning fra AMD åpner for god spillbarhet i gjenskapelsen av Resident Evil 2.

Annonse


Sjekk her: Resident Evil 2 i aksjon – uten dedikert grafikk

Vi koser oss i disse dager med Resident Evil 2, men i mellomtiden har man en interessant liten godbit vi alle kan sette pris på: et eksperiment for å finne ut av hvordan spillet presterer med integrert grafikk.

Maks grafikk og 1080p

Det er Wccftech som har utført testen hvor de forsøker å kjøre Resident Evil 2 i en maskin utstyrt med en kombinert løsning for prosessor og grafikk fra AMD, nemlig APU-en Ryzen 5 2400G med Vega 11. Rundt ti minutter ut i videoen blir alle innstillingene satt til maksimalt grafikknivå og med 1080p:

Det ser ut til å kjøre relativt bra for en integrert løsning, og man finner spor av hakkete bevegelser men som til syvende og sist er et tegn på at det finnes mange spill der ute APU-en kan kjøre relativt greit, så lenge en belager seg på litt svakere grafikkinnstillinger.

Hadde du klart deg med en slik grafikkløsning i ditt oppsett?

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse