Hopp til navigasjon Hopp til innhold
"Fallout 76" blir likevel ikke gratis å spille, slik ryktene skulle ha det til. (Ill.: Bethesda)

Føler seg latterliggjort

Spill: – Fallout 76 blir ikke gratis å spille.

Det siste døgnet har det versert rykter om at onlinespillet Fallout 76 om en liten stund blir gratis å spille, permanent. Nå slår Bethesda tilbake, og nekter for at det er tilfellet.

Fjernet fra butikkhyller

Ryktene skulle ha det til at Bethesda planlegger om å gjøre spillet til såkalt «Free-to-play», i praksis gratis med mindre en velger å kjøpe seg kosmetiske elementer og annet ellers for egen nytte. Blant argumentene som støttet oppunder påstanden om at dette lå i kortene for spillet, var rykter om at en del butikker hadde fjernet spillet fra hyllene sine.

Det skapte naturlig nok både positive og negative reaksjoner. De som har betalt for spillet var kanskje mest høylydte: på Twitter ga en bruker uttrykk for at han føler seg latterliggjort dersom han ikke får pengene sine refundert, og at det ikke holder med 500 «atoms» – spillets in-game valuta:

Ryktet er i hvert fall avblåst for nå, og de som gledet seg ut til å kunne teste det gratis må dessverre la seg skuffe. Om det noensinne ble vurdert innad Bethesda å gjøre det gratis å spille er uvisst, men slik kritikken har haglet mot spillet etter lansering ville det ikke vært en stor overraskelse.

Fallout 76 er ute på PS4, PC og Xbox One. 

Bethesda tilbyr 500 «atomer» til de som tabbet seg ut med samlerutgave

Stikkord: bethesda, fallout, fallout 76, free to play, gaming, gratis, Spill