Denne samlerutgaven ble utsolgt ganske kjapt - kanskje ikke rart.

Annonse


Bethesda tilbyr 500 “atomer” til de som tabbet seg ut med samlerutgave

I et blogginnlegg skriver Bethesda at de er veldig takknemlige overfor de flertalls millioner spillere som aktivt spiller Fallout 76 om dagen. Interessant nok i seg selv med alle de negative tilbakemeldingene rettet mot spillet fra både tilhengere og anmeldere, men oppmerksomheten er i stor grad rettet mot kundebehandlingen deres etter Collectors Edition-fiaskoen.

Billig nylon

Diverse forumer på nett er nå overfylt med klager mot Bethesda etter at de har solgt en samlerutgave kalt Power Armor Edition til nesten 2000 kroner med lovnad om flere spesielle effekter – deriblant en sekk i kanvas-utførelse som i realiteten er av billig nylon.

Da en kunde henvendte seg til en Bethesda-representant fikk vedkommende en beklagelse for at produktet ikke samsvarte med reklamen og “det som sto i media” – med beskjed om at kanvas-sekken var for dyr å produsere.

Billig-plaster på såret

I ettertid har de svart på flere henvendelser, der en av disse skiller seg ut fordi selskapet tilbyr 500 atomer i spillet til alle som har kjøpt Power Armor Edition. “Atomene” det er snakk om er spillets valuta, og 500 slike utgjør omtrent fem amerikanske dollar.

Annonse


Kilde:
Reddit

Annonse