Her er Galaxy S10
Samsung Galaxy S10 er ventet å komme i tre varianter til å begynne med. S10 og S10 Plus skal ha ultrasonisk fingeravtrykksleser.

Annonse


Dekselbilder viser Galaxy S10 i sin helhet

Om én måned regner vi med at Samsung Galaxy S10 endelig annonseres – etter utallige måneder med haugevis av rykter og spekulasjon. Når de nye telefonene vises frem er det først og fremst ventet at de får oppgraderinger til designutførelsen, men blant annet langt tynnere rammer som går på bekostning av et kamerahull på skjermens øvre hjørne.

Nye detaljer

I dag har man fått tak i illustrasjoner av deksler til Galaxy S10-rekken som bekrefter mesteparten av ryktene som hittil er servert, samtidig som de gir oss ytterligere detaljer å gå på.

Ryktene skal ha det til at Samsung neste måned presenterer tre modeller som utgjør S10-rekken: Galaxy S10, S10 Plus og S10 Lite, alternativt S10E. Etterhvert skal det ifølge flere kilder komme en ny variant døpt “Beyond X” med 5G-støtte og fire kamerasensorer.

Alle modellene er utstyrt med 3.5mm-inngang og både S10 og S10 Plus ser ut til å ha et tredelt kameraoppsett med tre sensorer på baksiden, i tillegg til at Plus-varianten har to kameraer i front. Til forskjell fra storebror S10 og S10 Plus kommer ikke Lite-utgaven med sensor for pulsmåling på baksiden.

Annonse


Banebrytende teknologi

Til slutt er det greit å påpeke kanskje den største nyheten av dem alle, sett bort i fra kamerahullet som vi lenge har vært sikre på: S10 og S10 Plus ryktes å ha ultrasonisk fingeravtrykksleser noe som i det tilfelle er ventet å gi Samsung en stor fordel over konkurrentene.

Hvilken S10-variant holder du et øye for og hvorfor? Fortell oss gjerne i kommentarfeltet.

Kilde:
Wccftech

Annonse


Annonse


Annonse