Om videoen er ekte så bør Samsung være bekymret for konkurransen fra den kinesiske rivalen.

Annonse


Denne videoen viser enten en foldbar Xiaomi-telefon eller at noen har for mye fritid

Det kan være at Samsungs tilbakeholdenhet med sin foldbare smarttelefon ikke er den smarteste strategien om de vil være først ute, for hvis denne lekkasjen viser ekte vare så kan Xiaomi ryste smarttelefonmarkedet med en tredelt, foldbar smarttelefon som allerede virker veldig lovende.

Tre paneler

Det er nok en gang Evan Blass som lekker en slik video, denne gang har han publisert det han selv ikke ønsker å spekulere i hvorvidt det er ekte eller et falskt produkt, men han skriver at han har blitt fortalt at det er en telefon fra Xiaomi.

Videoen viser at telefonen kan brettes ut for landskapsmodus og brettes inn igjen for å ha formen på en tradisjonell telefon. Som sagt er det ikke sikkert at videoen viser et ekte produkt som i fremtiden blir tilgjengelig for forbrukere, men det som argumenterer for at det er ekte er det faktum at det i fjor sommer ble påstått at Xiaomi jobbet med å utvikle en foldbar telefon der planene deres var å lansere den en gang i 2019.

Annonse


Ikke første gang

Den kinesiske mobilprodusenten er heller ikke tilbakeholdne når det gjelder å tøye grensene med sine smarttelefoner, der Mi Mix-serien viste praktfull, nesten-rammeløs design lenge før konkurrentene gjorde det samme.

Tror du videoen er ekte? Fortell oss gjerne i kommentarfeltet.

Kilde:
Engadget

Annonse