Nå kan du bruke mørkmodus på Microsoft Office-programmer med Mojave.

Annonse


Nå har Office-applikasjonene på Mac fått mørkmodus

I oktober begynte Microsoft å rulle ut “Dark Mode” på Office-programmer til de som er med i testringen, men nå har temaet også rullet ut til alle andre brukere.

Implementert på systemnivå

Det mørke temaet er implementert på systemnivå og omfatter Office-programmene Word, Excel, PowerPoint og Outlook som alle får mørkmodus-behandling, kanskje med litt for svart nyanse enn det man hadde håpet på. Det er oppdateringen med versjonsnummer 16.20.0 som sørger for overhalingen i tillegg til annen ny funksjonalitet samt diverse feilrettinger.

Feil i Excel

Interresant nok møtte man på et problem som ser ut til å bære en liten bug Microsoft bør fikse i tiden som kommer: etter å ha skrudd av mørkmodus så beholder man enkelte elementer av det som gjør det vanskelig å identifisere tall og cellekolonner i Excel:

Hva synes du om at MacOS nå støtter mørkt tema for Microsoft Office-programmer – kommer du til å bruke den tradisjonelle utformingen eller hopper du over?

Annonse


Annonse


Annonse