BioWare har hatt et fokus på å ikke ødelegge spillopplevelsen når under spilløkter med venner.

Annonse


Slik er det å spille “Anthem” med venner

Vi er veldig spente på “Anthem” som er litt over to måneder unna lansering, og fikk nylig tak i en godbit i form av en historiefokusert spilltrailer under The Game Awards, denne kan du se under i artikkelen.

Balanse i vanskelighetsgraden

I et intervju med Entertainment Weekly forteller spillregissøren Jonathan Warner at utviklerne har hatt et fokus på å ikke ødelegge spillopplevelsen mellom venner som vil nyte spillet sammen over nettet.

Dette går i mange tiltak, blant annet at spillet i bakgrunnen skaper en balansegang i vanskelighetsnivået dersom spillerne er på forskjellige nivåer ferdighetsmessig. En annen ting er at man kan bli med en kompis på et oppdrag man ennå ikke har gjennomført selv, gitt at man ikke har noe i mot spoilere.

Warner kommenterer at systemet som justerer vanskelighetsgraden etter nivået ditt garantert vil gjøre opplevelsen din bedre, og at det er et ledd i å fjerne hindringene som ofte er der når man spiller med venner.

Annonse


En gratis demo for spillet blir tilgjengelig for de som har forhåndsbestilt spillet eller har aktivt medlemskap hos Origin Access eller EA Access. For alle andre blir demoen tilgjengelig fra og med 1. februar.

“Anthem” lanseres på PS4, Xbox One og PC den 22. februar 2019.

Kilde:
Entertainment Weekly