Vi er ikke de eneste som lar oss imponere av videoen som viser åtte kills og serier i Blackout - kun med en kniv.

Annonse


Sjekk denne: Vant “Blackout”-kamp med bare kniv

Om du har spilt Battle Royale-spill så har du helt sikkert fått en forståelse for hvor vanskelig det er å få seg noen kills, for ikke å snakke om å vinne kampen i helhet. På YouTube har en kar publisert en video der han vinner kampen ved å utelukkende bruke en kniv som våpen.

Vinner med åtte kills

YouTube-brukeren Apotheosis_13 byr nemlig på en veldig imponerende, 22-minutter lang snutt hvor han løper rundt med en “bowie”-kniv og til slutt ender med åtte kills og vinner kampen.

Hovedpersonen selv sier han bare ble fristet til å ta det som en utfordring da han landet og fikk tak i kniven, og har siden publisering fått masse oppmerksomhet. Blant de som har latt seg imponere er David Vonderhaar, hoveddesigneren bak Blackout-modusen. Videoen delte han med sine følgere, du kan se den under:

Hvor mange seiere har du totalt på Blackout?

Annonse