Crash Team Racing kommer re-lansert neste sommer til Xbox One, PS4 og Switch.

Annonse


Det nye Crash-spillet er bekreftet

Activision vet at deres PS1-klassikere blir tatt godt i mot når de re-lanseres til nåværende generasjon med spillkonsoller, og det er nok derfor de nå motiveres til å gjenopplive Crash Team Racing som denne uken ble hintet til.

Fra bunnen av

I natt presenterte de nemlig offisielt at de henter tilbake Crash Team Racing Nitro-Fueled, bygget opp fra bunnen av til moderne konsoller og med HD-kvalitet. Du kan spille både enkeltspiller og med venner, både online og offline.

Crash Team Racing Nitro-Fueled kommer til Xbox One, PS4 og Nintendo Switch 21. juni 2019 og koster omkring 400 kroner. Du kan også velge Nitros Oxide Edition for 600 kroner. 

Annonse


Annonse


Annonse