Crash Team Racing kommer re-lansert neste sommer til Xbox One, PS4 og Switch.

Annonse


Det nye Crash-spillet er bekreftet

Activision vet at deres PS1-klassikere blir tatt godt i mot når de re-lanseres til nåværende generasjon med spillkonsoller, og det er nok derfor de nå motiveres til å gjenopplive Crash Team Racing som denne uken ble hintet til.

Fra bunnen av

I natt presenterte de nemlig offisielt at de henter tilbake Crash Team Racing Nitro-Fueled, bygget opp fra bunnen av til moderne konsoller og med HD-kvalitet. Du kan spille både enkeltspiller og med venner, både online og offline.

Crash Team Racing Nitro-Fueled kommer til Xbox One, PS4 og Nintendo Switch 21. juni 2019 og koster omkring 400 kroner. Du kan også velge Nitros Oxide Edition for 600 kroner. 

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse