Dette bildet viser at Apple Music integreres i Echo-høyttalerne til Amazon.
Dette bildet viser at Apple Music integreres i Echo-høyttalerne til Amazon.

Annonse


Apple Music kommer til Amazons Echo-høyttalere

HomePod har hittil være den eneste høyttaleren som lar deg styre musikken fra Apple Music med stemmen. Nå har Amazon plutselig bekreftet at tjenesten også kommer til deres Echo-høyttalere.

Følger i Spotifys fotspor

Allerede fra 17. desember vil Apple Music-abonnenter kunne spille musikk på Echo-enheter. Man gjør dette ved å for eksempel si «Alexa, play Wait by M83 on Apple Music».

«Vi er forpliktet til å tilby store musikk-leverandører til våre kunder. Siden vi lanserte Music Skill API-et til utviklere forrige måned, har vi utvidet musikkutvalget på Alexa til å inkludere flere populære tjenester», sier Dave Limp i Amazon Devices på Amazon-bloggen.

Spotify er allerede tilgjengelig på Echo-høyttalerne, og nå følger altså Apple etter.

Annonse


For å bruke Apple Music på Echo-enhetene, må du legge til tjenesten som en såkalt «Alexa-skill» i appen. Deretter knytter du den opp mot kontoen din, og du er da klar for å bruke tjenesten.

Hva denne nyhetene vil bety for HomePod er usikkert, men det er helt klart viktig at Apple tilbyr tjenesten sin på flere plattformer. Både Spotify og Apple Music har rundt 20 millioner betalende abonnenter i USA, men på global basis er Spotify fortsatt desidert størst.

 

Kilde:
Mashable

Annonse


Annonse


Annonse