Vi har latt oss imponere av det som har vært å se av Anthem hittil, men håper BioWare utnytter dets fulle potensialet når spillet kommer ut tidlig neste år.

Annonse


Har nådd en milepæl i “Anthem”-utviklingen

Hittil har vi sett noen trailere og noen lengre sekvenser med direkte spillklipp fra BioWares kommende storspill “Anthem”, og vi er nok ikke alene når vi sier at vi gleder oss skikkelig til februar når vi endelig får kloa i spillet. Casey Hudson i BioWare har gode nyheter å meddele når han forteller om den seneste utviklingen i selskapet.

Mangler bare feilrettinger

De gode nyhetene innebærer at spillet i mer eller mindre grad er ferdig og spilles av utviklerne og selskapets øvrige ansatte hjemmefra – en tradisjon BioWare har når det eneste som gjenstår er å fikse små feil og bugs.

Sjefen sier at de i avsluttende faser benytter seg av denne tilnærmingen for å skape et skille mellom tankesettet som går fra å være en spillutvikler til å være en vanlig gamer – og at de på denne måten vet at de har laget noe spesielt når alle feilene er rettet og man får en knirkefri spillopplevelse.

“Dragon Age” og “Mass Effect”

Litt urelatert til Anthem men fremdeles i BioWare-universet: Hudson fortalte også at selskapet har noe informasjon rundt “hemmelige Dragon Age-greier” å meddele i desember – noe som legger opp til rykter om at de kan annonsere noe på The Game Awards 2018.

Annonse


Dessuten fortalte han at den nylige Xbox One X-oppdateringen for “Mass Effect: Andromeda” kun var en liten del av planene for serien fremover – hva enn det skal indikere.

Uansett, vi krysser fingrene for at “Anthem” overgår forventningene våre når det gis ut på Xbox One, PS4 og PC den 22. februar 2019 – og vi ønsker å vite hva dere tenker. Diskuter gjerne i kommentarfeltet!

SNIKTITT: Anthem – vi tror vi er skuffet

Kilde:
Bioware – blogginnlegg

Annonse


Annonse


Annonse