Ikke la deg overraske om du snar ser et billigere alternativ blant abonnementløsningene på Netflix.

Annonse


Her er billigalternativet Netflix tester

Netflix ser tendenser til at antallet folk som bruker mobile enheter til å strømme filmer og serier på tjenesten deres øker, og at økningen er mest konsentrert i utenlandske markeder, utenfor USA. Dette skal de utnytte ved å teste en ny og billigere abonnementløsning.

Skal koste halvparten

Det melder det malaysiske nyhetsbyrået The Star, som utdyper med å si at selskapet utforsker en mobilbasert abonnementløsning som skal koste omkring halvparten av dagens priser som strekker seg mellom 89 kroner og 139 kroner for henholdsvis basic og premium.

Ifølge en rapport fra Recode tidligere i år, teller nettbrett og telefoner for 35 prosent av all Netflix-abonneringer. I tillegg er veksten i mobil Netflix-bruk er konstant – særlig i områder folk bruker mobilen hyppigere enn de bruker datamaskin og TV i sin tradisjonelle form.

I sommer uttalte innovasjonsdirektøren i selskapet at 60 prosent av brukerne åpner mobilappen minst én gang i måneden for å se en film eller serie. Han påpekte at Netflix sin plan fremover er å legge opp til bedre verktøy for mobilbrukere som nå kan laste ned innhold for offline-strømming.

Annonse


Tester allerede

Netflix skal visstnok allerede være i gang med å teste de nye løsningene utenfor USA, særlig er det de asiatiske markedene som er en del av målgruppen på grunn av deres preferanser der de gjennomgående foretrekker å bruke mobil fremfor datamaskin.

Det blir spennende å se om Netflix tilbyr mobilløsning i Norge – hadde du vurdert det? Fortell oss gjerne hva du tenker i kommentarfeltet under.

Kilde:
The Verge

Annonse