Det er ikke lett å vite hvorfor Tumblr på mystisk vis har forsvunnet fra App Store, men det kan ha med upassende innhold å gjøre.

Annonse


Tumblr har forsvunnet fra App Store

Denne helgen har Tumblr-appen på iOS vært trøblete og nå ser det ut som appen har forsvunnet helt fra App Store. Selskapet melder at de jobber for å fikse problemer med Tumblr-appen, men de forklarer ikke hvorfor appen har forsvunnet fra App Store.

Foreldrekontroll-modus funket ikke

I utgangspunktet var det et problem med foreldrekontroll-funksjonen som rettet oppmerksomhet mot bloggplattformen, men da enkelte valgte å slette programmet for så å laste det ned på nytt, fant de ut at appen ikke lenger var tilgjengelig på App Store.

Selskapet sier i en uttalelse at de jobber med å fikse feilen som plager appen og at de kommer til å gjøre en annonsering så fort alt er fikset. Sist i går ga de en oppdatering der de skrev at de fremdeles jobber for å utbedre problemet.

Telegram-behandling

Enkelte medier, deriblant 9to5Mac, spekulerer rundt årsaken til at appen ikke er å finne i App store, og mener det dreier seg om at Apple har strenge og spesifikke retningslinjer når det gjelder upassende innhold på applikasjoner som er å finne i deres applikasjonsbutikk.

Annonse


Nylig ble Telegram trukket vekk fra App Store av Apple, og det kan se ut som Tumblr har fått lignende behandling.

Kilde:
9to5Mac

Annonse