Microsoft går i et innlegg inn på detaljene omkring noen feil som fremdeles er å finne i Windows 10 etter oktoberoppdateringen.

Annonse


Her er problemene som fortsatt plager Windows 10-brukere

Det er ingen overdrivelse at Microsoft har hatt en veldig trøblete periode i forbindelse med å gi ut oktoberoppdateringen til Windows 10 (1809), og selv om oppdateringen endelig har rullet ut så er det fortsatt feil som plager brukere. Det blir sett på som en stor konsekvens av at Microsoft denne gangen droppet insider-testingen gjennom Release Preview.

I oppdateringshistorikken til Windows 10 har Microsoft beskrevet noen problemer som fremdeles er å finne i operativsystemet selv etter den siste tidens oppdateringer, disse rammer både klientsiden og serverne.

Drivere kobles ikke opp etter omstart

Drivere mislykkes i å tilkobles på nytt etter omstart: symptomer på dette innebærer blant annet at en rød “X” dukker opp i Filutforskeren på de aktuelle stasjonene, at de dukker opp som “utilgjengelige” når man kjører “net use”-instruksen fra ledeteksten og dessuten at en varsel i varslingsoversikten sier at den ikke kunne koble til alle stasjoner.

Microsoft jobber med å rette feilen, og anslår at oppdateringen som retter opp denne vil finne sted i 2019.

Annonse


Business-programvare og AMD-skjermkort

En annen feil i Windows 10 er forbundet med kompatibilitet mellom Trend Micro sine programmer der det ikke går an å oppdatere til versjon 1809. For å få bukt med dette sier Microsoft at de har blokkert enheter med de aktuelle programmene fra å forsøke å oppdatere inntil videre.

Videre skriver Microsoft at Microsoft Edge kan oppføre seg trøblete hvis enheten er utstyrt med AMD Radeon HD2000 eller HD4000-skjermkort. De påpeker at AMD ikke lenger støtter disse skjermkortene, men at de uansett skal ta en titt på saken og at enheter med skjermkort i disse seriene inntil videre hindres i å oppdatere til 1809.

Kilde:
Microsoft

Annonse


Annonse


Annonse