Spørreundersøkelsen har tatt for seg 1000 Android-brukere og 1000 iPhone-brukere.

Annonse


iPhone-brukere tenker høyere om seg selv

En ny undersøkelse viser at iPhone-brukere tjener mer enn Android-brukere, har tendens til å sløse mer penger og bryr seg i større grad om hva folk tenker om dem.

Stor inntektsforskjell

Spørreundersøkelsen er foretatt av Slickdeals og det kommer fram at de som bruker iPhone i gjennomsnitt tjener 53 200 dollar i året. For Android-brukere er gjennomsnittet 37 000 dollar. Førstnevnte gruppe bruker gjennomgående dobbelt så mye på elektroniske produkter og skjønnhetsrelaterte produkter og tjenester.

Josh Meyers i Slickdeals sier at folk som bruker Android generelt sett er mer sparsommelige når de handler, og at de som regel har en mer aktiv tendens til å vente med å shoppe til de kommer over tilbud.

Forskjellige vaner

1000 iPhone-brukere og 1000 Android-brukere ble spurt om vanene deres: den gjennomsnittlige iPhone-brukeren fortalte at de foretrekker å bruke helgekveldene ute med venner, mens Android-brukerne foretrekker å se film eller lese en bok i samme situasjon.

Annonse


I undersøkelsen ble det avdekket at iPhone-brukere oftere drar på ferie, med fire ferier i året sammenlignet med tre for Android-brukere.

Når det gjelder mobilbruk, tar iPhone-eiere i gjennomsnitt tolv selfies daglig, mens gjennomsnittet er syv for Android-folk. Android-brukerne bruker i gjennomsnitt en time mindre på telefonen daglig, og sender halvparten så mange SMS som iPhone-brukere gjør.

Avslutningsvis fremgår det av spørreundersøkelsen at iPhone-brukere generelt sett er mer lykkelige enn Android-brukere.

Foretrekker du Android eller iPhone?

Kilde:
SlickDeals

Annonse


Annonse


Annonse