Det er ikke helt uproblematisk å skifte navn på PSN, ifølge betatestere.

Annonse


PSN-navneskifte kan føre med seg en stor ulempe

Vi har skrevet at Sony endelig vil tillate PSN-brukere å skifte ID-en sin, noe Xbox-brukere har kunnet gjøre i årevis. Nå meldes det av betatestere at den nye navnebytte-funksjonen kan være svært trøblete på noen vis.

Tap av data

Selskapet har allerede startet utprøvingen av det nye systemet gjennom betatesting, og i denne forbindelse er det allerede noen av disse som melder om problemer: man kan miste masse data man har samlet opp i gjennom årene, som lagrede spilldata, in-game valuta og til og med nedlastbart innhold man har betalt for.

Det skal også være rapportert feil og dårlig kompatibilitet som oppstår i forbindelse med at man har valgt å bytte navn, for eksempel at det gamle navnet vil være synlig i noen tilfeller.

Mulighet for å skifte tilbake

Når det er sagt så vet man at alle spill lansert etter 1. april 2018 vil være optimalisert for navnebytter. Sony har dessuten bedyret at man kan midlertidig kan skifte navnet tilbake til det originale for å unngå feilene det er snakk om.

Annonse


Sony forteller at det første navnebyttet vil være gratis, men at påfølgende bytter vil koste 10 amerikanske dollar hver, 5 dollar dersom man betaler for PS Plus.

Kilde:
Neowin

Annonse


Annonse


Annonse