Activision rapporterer salgstall som slår rekorder
Activision melder salgsrekord for digitale eksemplarer av Black Ops 4.

Annonse


Black Ops 4 slår salgsrekorder

Treyarch sin oppfølger i Call of Duty-serien ble sist fredag lansert på PC, Xbox One og PS4. Historiedelen er skrotet til fordel for en ny spillmodus kalt Blackout: Treyarch sitt svar på Battle Royale-sjangeren som har økt kraftig i popularitet det siste året.

Flere salgsrekorder

I en pressemelding melder Activison at utgivelsen av spillet markerer en rekord for å være den største digitale lanseringen i selskapets historie når det gjelder antall salg på dag én. Forrige rekordholder var forgjengeren i samme spillserie: Call of Duty: World War II.

Videre melder Activision spesifikt at spillet slo rekorden for å være det mest solgte spillet på PlayStation Store under lanseringsdato på globalt basis.

Også salget på Battle.net var en suksess, selskapet melder at det ble solgt dobbelt så mange kopier av Black Ops 4 enn forgjengeren – men det skal likevel nevnes her at WWII var tilgjengelig på både Battle.net og Steam. Årets Call of Duty er kun å finne på Battle.net for nedlastning på PC.

Annonse


Vag forumlering av Activision

I pressemeldingen er Activision relativt selektive med informasjonen de gjengir, og det er ikke gitt ytterligere detaljer som kan bidra til å kartlegge salget av Black Ops 4 sammenlignet med andre spill i sjangeren.

Det nevnes for eksempel at det totale antallet spillere som var online tilsvarte en økning for fjorårets utgivelse, men det er ikke forklart hvilken effekt man har opplevd som følge av at spillets historiedel er skrotet. Heller ikke salget av fysiske eksemplarer av spillet er nevnt i meldingen.

 

Har du spilt Black Ops 4? Hva syntes du?

Kilde:
Activision, pressemelding

 

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse