Her er Razer Phone 2 med 120 Hz-skjerm.
Razer Phone 2 har en bakside utformet i glass.

Annonse


Her er Razer Phone 2 med 120 Hz-skjerm

Oktober 2018 kan trygt omtales som en lang lanseringsfest. I går kveld norsk tid så et nytt teknologiprodukt dagens lys. Da var det duket for versjon to av Razers spillmobil.

Ekte 120 Hz-skjerm

Razer har valgt å bygge videre på den første Razer Phone og nykommeren kan skilte med en 5,7-tommers 1440p-skjerm med en oppfriskingsfrekvens på 120 Hz. Ifølge selskapet er Razer Phone 2 den eneste mobilen på markedet med “ekte 120 Hz”.

Som ryktene tilsa, er designet på fremsiden for det meste identisk mellom Razer Phone og Phone 2. Det vil si en 16:9 skjerm som er omkranset av en bred ramme. Den brede rammen har gjort det mulig å få plass til to stereohøyttalere som peker fremover.

På baksiden er det større endringer med en utforming i glass slik at man blant annet kan lade Razer Phone 2 trådløst. Her er det også Chrome-belysning, Razers lysteknologi, og man kan justere fargen på logoen eller for eksempel velge at den skifter farge ved varsler. Fiffig!

Annonse


Razer selger en Razer Phone 2-dokk. Med Chrome-belysning.
Razer selger en Razer Phone 2-dokk. Med Chrome-belysning. (Ill.: Razer)

USA-lansering i oktober

Razer har også gjort forbedringer på kamerafronten og Phone 2 er utstyrt med et dobbeltkamera som består av to sensorer. Den ene er vidvinkel og den andre med 2x zoom. På fremsiden sitter det et frontkamera som kan filme i 1080p ved 60 bilder i sekundet – det er det ikke mange andre mobiler som kan.

Når det gjelder hestekrefter, er Razer Phone 2 ikke overraskende utstyrt med brikkesettet Snapdragon 845. Telefonen har også 8 GB minne og Razers kjøleløsning Vapor Chamber Cooling – det er tross alt snakk om en spillmobil.

Batteriet er på lovende 4000 mAh og Quick Charge 4+ sørger for at det lader til 50 prosent på 30 minutter. Hurtiglader følger med i pakken.

Razer Phone 2 starter på 799 dollar for modellen på 64 GB og varianten med 128 GB lagringsplass ligger på 899 dollar. Norske priser og lansering er ikke kjent, men global tilgjengelighet er satt til kvartal 4.

 

Kilde:
The Verge

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse