Se hva iPhone Xs tåler med og uten deksel
Xs tåler mye mer enn X, men pass på Xs Max som veier mer og derfor enklere kan bli ødelagt.

Annonse


Se hva iPhone Xs tåler med og uten deksel

YouTube-er Zack Nelson testet hvor tøff iPhone Xs er med og uten deksel.

Tåler mer enn X

Nelson påpeker at han var skeptisk til Apples påstand om at Xs-modellene har et langt kraftigere glass, og dermed tåler mer enn X (han var ikke imponert over hva fjorårets modell tålte).

Men, som testen viser, gjør Xs det svært bra, og glasset på baksiden knuste ikke. Faktisk ble ingen av enhetene nevneverdig skadet og begge fungerte fint.

Nelson startet altså med å miste mobilene fra lomma, omtrent som når den seiler ut når man går ut av en bil eller lignende. Til slutt mistet ham den med vilje fra hodehøyde.

Annonse


I denne testen gikk det langt dårligere

Xs Max mot Note 9? Hvordan gikk så det? Ikke like bra for Apples største mobil noen sinne.

David Rahimi, med kallenavnet PhoneBuff, testet mot Note 9 og fant at selv om Xs Max-glasset ikke knuste like mye som Samsungs-toppmodell, så endte de siste fire testene med å ødelegge mobilen så mye at skjermen ikke lenger fungerte i det hele tatt og gjorde mobilen ubrukelig.

Merk dette om du har den under vann

Xs-modellene er også oppgradert slik at de tåler å ligge under vann i 30 minutter. Det gikk dessverre ikke like bra for Xs som hadde ulyd fra høyttaleren en stund, men problemet forsvant av seg selv dagen etter.

Samme modell hadde ingen problemer med å overleve samtlige væsker som ble kastet på dem, inkludert å legge den i salt og kaste juice, te, vin og øl.

Kilde:
Cnet

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse