Annonse


I oktober skal Samsung lansere en helt ny Galaxy-serie

Tidligere denne måneden skrev 9to5Google at Samsung hadde startet utsendingen av invitasjoner til et Galaxy-arrangement som skal avholdes i oktober. Nå vet vi litt mer om hva Samsung skal snakke om.

Får ikke fingersensor i skjermen

Forrige uke introduserte Samsung nye Galaxy A7 som er selskapets første med et trippelkamera. I oktober planlegger det sørkoreanske selskapet nok en Galaxy-lansering.

Da blir det trolig P30, en ny P-serie, som sammen med P30+ vil se dagens lys. Det har versert rykter om at dette blir den første fra Samsung med fingersensor integrert i skjermen, men det spørs ettersom nye lekkasjer vil ha det til at P30 har LCD-skjerm, ikke OLED.

Annonse


Ny P-serie

Av andre spesifikasjoner vil P30 komme i konfigurasjoner på 64 GB og 128 GB lagring og 6 GB minne. Noe skuffende virker det som at Android 8.1, ikke Android 9, ligger installert på enhetene. Dog skal den nye versjonen av Samsung Experience være på plass.

Galaxy P30 og P30+ blir som nevnt over de første telefonene i Samsung nye P-serie og det er trolig denne duoen som avdukes under arrangementet som finner sted 11. oktober.

 

Kilde:
PhoneArena

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse