Snart skal Samsung lansere en ny Galaxy-mobil.
Kommer Samsung med en Galaxy-mobil med fire kamerasensorer?

Annonse


Snart skal Samsung lansere en ny Galaxy-mobil – trolig med fire kameraer

Det er ikke mer enn en drøy måned siden Samsung avduket Galaxy Note 9 under et arrangement i New York. Snart er det duket for et nytt tilskudd i Galaxy-familien.

“4 ganger moro”

Samsung har begynt å sende ut invitasjoner til arrangementet, men det er noe uvisst hva det sørkoreanske selskapet skal snakke om. I invitasjonen skriver Samsung “4x moro” og det er trolig kamera som står i fokus denne gangen.

Tidligere denne måneden tvitret lekker Ice Universe: “Samsung Kamera Kamera Kamera Kamera”, som jo er en liten indikasjon på at det er snakk om fire kamerasensorer. Det er ukjent om Ice universe sikter til to kamerasensorer på hver side, eller fire sensorer i ett oppset, noe som i så fall vil overgå Huawei P20 Pro.

Annonse


Trolig en rimeligere modell

Én ting som virker sikkert, er at det ikke er snakk om et nytt flaggskip fra Samsung. Galaxy S-serien blir tradisjon tro lansert på vårparten, mens Note 9 allerede er tilgjengelig på markedet. Den foldbare Galaxy-enheten er heller ikke klar.

I stedet er det heller snakk om en rimeligere Galaxy-enhet, noe som stemmer godt med forholdsvis ferske uttalelser fra Samsung (ekstern lenke) om at rimeligere enheter kan få nye funksjoner før de dyrere.

Uansett, hvis dette vekket interessen din, får du sørge for å følge med 11. oktober da arrangementet finner sted.

 

Kilde:
9to5Google

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse