Apple gjør Shazam gratis
Apple eier nå Shazam, en app for å oppdage musikk rundt deg.

Annonse


Apple gjør Shazam gratis

Apple har endelig, etter flere måneder, ferdigstilt oppkjøpet av musikk-tjenesten Shazam som gjør det enklere å finne det du er på utkikk etter.

Gjør tjenesten gratis

«Apple og Shazam har en lang forhistorie. Shazam var en av de første appene som ble tilgjengelig da vi lanserte App Store, og den har blitt en populær app blant musikkelskere over hele verden», sier Oliver Schusser, ansvarlig for Apple Music hos Apple.

«Vi deler lidenskapen for musikk og nyskapning, så vi er henrykt over at vi nå slår sammen teamene våre og gir brukerne enda flere alternativer for å finne, lytte til og ha glede av musikk.»

Shazam er en tjeneste som forteller deg, ved hjelp av mobilens mikrofon, hvilken musikk som spilles i nærheten, og nå blir alt gratis:

“Ved hjelp av Shazam kan brukerne identifisere sanger ved å lytte til musikken som spilles rundt dem. Appen kommer snart til å bli helt reklamefri for alle brukere, slik at de kan bruke Shazams funksjoner uten avbrytelser.”

Annonse


Dette sier Apple

“Shazam er blitt lastet ned over 1 milliard ganger verden over, og brukerne identifiserer sanger over 20 millioner ganger hver dag ved hjelp av Shazam-appen. Shazam er pionerer innen musikkidentifisering, og appen hjelper brukerne med å finne, samhandle med og dele video, lyd og trykt innhold på tvers av enheter og medier. Musikkelskere kan følge favorittartistene sine og oppdage spennende, ny musikk.”

 

Kilde:
Apple pressemelding

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse