Du må trolig vente på en av de største nyhetene til Windows 10.
Den som venter på noe godt, må nok vente litt mer.

Annonse


Du må trolig vente på en av de største nyhetene til Windows 10

På tampen av juli i år slapp Microsoft en testversjon av Windows 10 som inneholdt en lovende nyhet. Mange har sett seg lei på at Windows 10 starter på nytt for å installere en oppdatering, når de minst ønsker det.

Etterlengtet funksjon

Løsningen til Microsoft er maskinlæring som trenes til å forstå når det er riktig tid for å oppdatere. For eksempel vil Windows 10 vite om brukeren er aktiv på PC-en og i så fall utsette oppdateringen.

«Det betyr at Microsoft ikke bare sjekker om du bruker enheten før Microsoft omstarter, men Microsoft vil også anslå om du kun forlater enheten for å hente en kaffe for så å returnere etter en kort stund», forklarte selskapet i et blogginnlegg.

Dessverre virker det som at denne nyheten ikke blir å finne i Windows 10 October 2018 Update. Det skriver PC World som har vært i kontakt med Microsoft. Kommentaren fra selskapet er kortfattet: “Vi har ingenting å dele”.

Annonse


Trenes opp

Så hva vil det si for brukerne? Det er vanskelig å si, men ut ifra PC Worlds artikkel å dømme, er den smarte Windows Update-nyheten ikke å finne i de ferskeste testversjonene av Windows 10.

Helt siden funksjonen først rullet ut, har Microsoft bedt om tilbakemeldinger fra testerne og er tydelige på at den nye oppdateringsmodellen må trenes opp. Noe som kan bety at den ikke er en del av storoppdateringen som slippes neste måned og brukerne trolig må vente til våren.

 

Kilde:
PC World

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse