Disse trådløse øreproppene fra Master & Dynamic koster 2999 kroner
Master and Dynamic debuterer med luksus-propper i september. Låter de bra også? Det skal vi finne ut av.

Annonse


Dette er “luksus-AirPods”

Selv Apples AirPods til 1790 kroner er billigere enn disse nye Master & Dynamic.

Vi tester

MW07 True Wireless er navnet på pluggene til 2999 kroner vi får inn til test snart.

De kommer i følgende fargevarianter: Tortoiseshell, Steel Blue, Grey Terrazzo og Matte Black.

En rekke detaljer på “den elegante laderen pakket inn i stål” lader pluggene som drives av 10mm Beryllium. MW07 nyttegjør “den beste Bluetooth 4.2-tilkoblingen”, samt det selskapet mener er veldig god komfort.

Annonse


Om lyden

Om lyden forklarer selskapet følgende:

“Vi har utstyrt produktet med 10mm Beryllium drivere som bruker et metall som tradisjonelt brukes i hi-fi-produkter. Dette leverer eksepsjonell akustikk og gir en rik, varm og ekspansiv lyd. Optiske sensorer registrerer plasseringen i øret slik at lyden spilles og pauses når hodetelefonene er plassert i og fjernet fra ørene. En nyskapende, avtakbar silikon “fit wing”, som kommer i to størrelser, sammen med fem ørepipstørrelser, sikrer at øretelefonene kan monteres komfortabelt og sikkert på ethvert øre. Plassering av MW07 i øret er bemerkelsesverdig enkelt.”

Om batteri og lading

“For ytterligere å blande form og funksjon, er MW07 True Wireless Earphones også i forkant med mobilitet, og gir opptil 14 timers lytting. Hodetelefonene har selvsagt 3,5 timers batterilevetid når de er fulladet, mens den elegante håndpolerte rustfritt stål ladetasken inneholder ytterligere 10,5 timers lyttetid og kan lades opptil 50 prosent på bare 15 minutter via USB-C-kabel.”

 

 

Kilde:
Master & Dynamic pressemelding

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse